Coach Joost

Coach Joost

4Consult/Binnenland

Coach Joost is de hoofdcoach van 4Consult/Binnenland dames 1. Hij won veel prijzen met dit team en is al vele jaren coach. In de zomer is hij ook geregeld bij de nationale jeugdteams als coach aanwezig. Afgelopen jaar was hij assistent van Molly McDowell. 

Joost heeft al eerder op de basketball days gecoacht, dus ook hij is geen onbekende voor ons 🙂

 

Coach Robert

Coach Robert

ex college USA

Na een jaar afwezig te zijn, zijn we heel blij dat Robert Boezeman dit jaar weer op ons kamp is. In het verleden speelde Robert o.a. in Den Bosch, Spanje en Amerika. Hij speelde voor de UC Riverside Highlanders. Helaas moest Robert om fysieke redenen stoppen met basketballen, maar Robert ademt zoveel basketball dat hij jou zeker verder kan helpen met je skills.

Coach Bell

Coach Bell

4Consult/Binnenland

Een van de beste verdedigsters uit de dames eredivisie zal ook op ons camp aanwezig zijn: Gabriëlle van den Bosch. Zij staat beter bekend als Bell en traint en coacht al vele jaren jeugdteams. Bell speelt in het dames 1 team van 4Consult/Binnenland. Daarnaast geeft zij training bij het RTC Rotterdam.

Coach Martijn

Coach Martijn

Lokomotief Rijswijk

Coach Martijn speelde in het verleden voor River Trotters en CBV Binnenland. Tegenwoordig speelt hij bij Basketbalvereniging Lokomotief waar hij met zijn team vorig jaar het kampioenschap in de promotiedivisie won. Martijn heeft altijd naast het spelen een team gecoacht en is zeer bevlogen!

Martijn is alle edities als coach aanwezig geweest. Dus ook hij viert zijn vijfde “verjaardag” 😉

Coach Newton

Coach Newton

Binnenland MU16

Coach Newton is een echt basketball dier. Deze ervaren speler en coach is al vele jaren bij onze days actief en heeft ook voor 2020 zijn ja-woord aan het camp gegeven. Dit seizoen coacht hij het MU16-2 team van Binnenland. Dat team is zeer talentvolt en zoekt de aansluiting bij het MU16-1 eredivsie team.

 

Coach Linda

Coach Linda

4Consult/Binnenland

Al vanaf de start in 2015 is coach Linda (rechts op de foto) onderdeel van het vaste team van de Basketball Days. Tijdens de vorige editie was Linda de headcoach van het kamp. Linda heeft ruim 17 jaar in de dames eredivisie gespeeld. Tijdens en na haar actieve carrière heeft zij altijd teams getraind en gecoacht. Dit seizoen coacht zij het vu10 team van CBV Binnenland en is zij assistent van Joost van Rangelrooij bij het dames 1 team 4Consult/Binnenland.

Coach Maarten

Coach Maarten

Vertom Binnenland heren 1

Maarten speelt dit seizoen voor het eerst in het heren 1 team van CBV Binnenland. Daarnaast volgt hij de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding en is hij ook op andere campen te gast als coach.

Kortom een goede aanvulling op de coaches van ons camp!

Coach Jasper

Coach Jasper

Headcoach Binnenland MU16

Coach Jasper is al vele jaren op ons camp als coach aanwezig. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van CBV Binnenland en speelt nu in heren 1. Naast spelen heeft hij ook als ass coach dit jaar een rol bij de MU16.  

Coach Baan

Coach Baan

Binnenland MU16

Coach Baan is misschien wel de meest ervaren coach van het camp. Hij coacht al vele jaren jeugdteams en is momenteel de hoofdcoach van het MU16. Veel camp coaches hebben ooit training gehad van coach Baan, zo ook coach Michel.

Een topaavulling op onze uitgebreide coachingsstaf.

Coach Boite

Coach Boite

Binnenland MU22

Coach Boite is misschien wel een van de jongste coaches op ons kamp. Hij doet dit echter altijd met veel plezier en is ook op een ander camp in Nederlands een gevraagde coach. Dit jaar wordt het tweede jaar da coach Boite erbij is.

Coach Michel

Coach Michel

Organisatie

Coach Michel is de grondlegger van de Basketball Days. Hij bedacht in 2015 het concept en organiseert dit jaar, met een onderbreking van 1 jaar, de vijfde editie van dit kamp. Als jeugdcoach van de vu16 en vu20 van CBV Binnenland behaalde hij met zijn teams diverse final four plaatsen. Dit seizoen is hij assistent bij de dames en vu16 van CBV Binnenland.