Coach Boite

Coach Boite

Binnenland MU22

Coach Boite heeft veel camp coach ervaring. Hij is namelijk ook op een ander camp in Nederlands een gevraagde coach. Dit jaar wordt het tweede jaar dat coach Boite erbij is. Boite kan de lichten uitschieten, dus dat kan hij jou ook leren 😉

Coach Sjoerd

Coach Sjoerd

Oud NT 3x3, Binnenland H1

Je ziet het al aan zijn tenue. Sjoerd speelde voor het Nederlands Team. Hij speelde jarenlang voor het 3×3 NT. 

Daarnaast heef Sjoerd ook nog in de eredivisie gespeeld voor Rotterdam. Ook speelde hij voor MSV Noordijk, Grasshoppers en natuurlijk CBV Binnenland.

Zijn bijnaam? The flying dutchman

Coach Roy

Coach Roy

Lokomotief Mu16

Een van onze nieuwe coaches op ons camp is Roy Dorleijn. Roy coachte in het verleden in de jeugd bij The Hurricanes en daarna twee seizoenen bij Binnenland. De afgelopen twee seizoenen coachte Roy bij Lokomotief Rijswijk. Daar was hij headcoach van de jongens u16. Kortom wederom een topper op ons camp erbij!

Coach Joost

Coach Joost

Startportaal/ Binnenland

Coach Joost is de hoofdcoach van 4Consult/Binnenland dames 1. Hij won veel prijzen met dit team en is al vele jaren coach. In de zomer is hij ook geregeld bij de nationale jeugdteams als coach aanwezig.

Joost heeft al eerder op de basketball days gecoacht, dus ook hij is geen onbekende voor ons 🙂

 

Coach Robert

Coach Robert

ex college USA

Na een jaar afwezig te zijn, zijn we heel blij dat Robert Boezeman dit jaar weer op ons kamp is. In het verleden speelde Robert o.a. in Den Bosch, Spanje en Amerika. Hij speelde voor de UC Riverside Highlanders. Helaas moest Robert om fysieke redenen stoppen met basketballen, maar Robert ademt zoveel basketball dat hij jou zeker verder kan helpen met je skills.

Coach Bell

Coach Bell

Startportaal/ Binnenland

Een van de beste verdedigsters uit de dames eredivisie zal ook op ons camp aanwezig zijn: Gabriëlle van den Bosch. Zij staat beter bekend als Bell en traint en coacht al vele jaren jeugdteams. Bell speelt in het dames 1 team van Startportaal/ Binnenland. Daarnaast heeft zij training gegeven bij het RTC Rotterdam. Momenteel is zij assistent bij de U20 van CBV Binnenland.

Coach Martijn

Coach Martijn

Lokomotief Rijswijk

Coach Martijn speelde in het verleden voor River Trotters en CBV Binnenland. Tegenwoordig speelt hij bij Basketbalvereniging Lokomotief waar hij met zijn team vorig jaar het kampioenschap in de promotiedivisie won. Martijn heeft altijd naast het spelen een team gecoacht en is zeer bevlogen!

Martijn zal de editie in maart overslaan i.v.m. een vakantie, maar wellicht komen we dit jaar nog een extra keer terug.

Coach Newton

Coach Newton

Binnenland

Coach Newton is een echt basketball dier. Deze ervaren speler en coach is al vele jaren bij onze days actief en heeft ook voor 2020 zijn ja-woord aan het camp gegeven. Dit seizoen coacht hij het MU16-2 team van Binnenland. Dat team is zeer talentvolt en zoekt de aansluiting bij het MU16-1 eredivsie team.

 

Coach Linda

Coach Linda

Startportaal/ Binnenland

Al vanaf de start in 2015 is coach Linda (rechts op de foto) onderdeel van het vaste team van de Basketball Days. Tijdens de vorige editie was Linda de headcoach van het kamp. Linda heeft ruim 17 jaar in de dames eredivisie gespeeld. Tijdens en na haar actieve carrière heeft zij altijd teams getraind en gecoacht. Dit seizoen coacht zij het vu12 team van CBV Binnenland en is zij assistent van Joost van Rangelrooij bij het dames 1 team Startportaal/ Binnenland.

Coach Maarten

Coach Maarten

CBV Binnenland

Maarten is een echte camp coach. Hij is namelijk niet alleen op ons camp te zien, maar ook op andere camps. Hij speelt zelf ook in een heren team bij Binnenland. Daarnaast is hij docent lichamelijke opvoeding en weet dus precies hoe hij jullie nieuwe skills aan kan leren..

Kortom een goede aanvulling op de coaches van ons camp!

Coach Jasper

Coach Jasper

Headcoach Binnenland MU16

Coach Jasper is al vele jaren op ons camp als coach aanwezig. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van CBV Binnenland en speelt nu in heren 1. Naast spelen heeft hij ook als coach dit jaar een rol bij de MU16.  

Coach Baan

Coach Baan

Binnenland

Coach Baan is misschien wel de meest ervaren coach van het camp. Hij coachte vele jaren jeugdteams bij CBV Binnenland. Veel camp coaches hebben ooit training gehad van coach Baan, zo ook coach Michel.

Een topaavulling op onze uitgebreide coachingsstaf.

Coach Eva

Coach Eva

Startportaal D1

Een extra toevoeging dit jaar in onze coachingstaf is Eva. Eva is coach van de Vu16, speelt in de VU20 en in het dames 1 team van Startportaal Binnneland.

Eva volgt de opleiding tot gymdocent en zal tijdens de basketball days als extra ondersteuning bij de jeugdige basketballers aanwezig zijn.

Coach Daan

Coach Daan

Binnenland H1

Coach Daan is nieuw op ons camp. Hij speelde bij WSC in Waalwijk, daarna o.a. bij UBALL en Virtus Werkendam. De afgelopen jaren speelt hij in Binnenland heren 1. Afgelopen jaar is hij ook de coach geweest van het MU18 team van Binnenland.

Momenteel volgt hij de opleiding sportkunde waarbij hij zich bezig houdt met talentherkenning en talentontwikkeling.

Coach Michel

Coach Michel

Organisatie

Coach Michel is de grondlegger van de Basketball Days. Hij bedacht in 2015 het concept en organiseert dit jaar, met een onderbreking van 1 jaar, de vijfde editie van dit kamp. Als jeugdcoach van de vu16 en vu20 van CBV Binnenland behaalde hij met zijn teams diverse final four plaatsen. .